Tilbehør

 

Hvis du arbejder inden for sundhedssektoren, er arbejdstøjet uden tvivl utrolig vigtigt. Dog er der mange andre ting såsom arbejdsstrømper, håndklæder og tasker, som også er nødvendige for at holde en klinik eller et sundhedscenter velfungerende. Vi er eksperter inden for social- og sundhedssektoren, derfor har vi selvfølgelig også nødvendigt tilbehør til denne branche. Med det rigtige tilbehør bliver arbejdsdagen lettere for medarbejderne, kunderne og patienterne.

Find det tilbehør, du står og mangler – se vores udvalg her.

Tilbehør


Stort udvalg af tilbehør
Hos Praxis ved vi godt, at ingen klinikker og sundhedscentre er ens. Derfor har vi et stort udvalg, af tilbehør, så du kan finde lige netop det, du står og mangler til din klinik. Til wellness- eller fitnesscentre har vi for eksempel håndklæder. Disse håndklæder er af høj kvalitet og kan holde længe uden at falme. Herudover kan de fås i en række forskellige farver såsom hvid, lime og turkis. Ellers har vi også en række forskellige sportstasker, der passer helt perfekt til fitnesscentret. For privatpersoner, der gerne vil skåne sine fødder i løbet af arbejdsdagen, er arbejdsstrømper perfekte. Disse sokker er behagelige at benytte og giver fødderne mulighed for at ånde. Kort sagt har vi tilbehør til alle klinikker og sundhedscentre.

Tilbehør til virksomheder, private og offentlige
Vores tilbehør kan købes af privatpersoner såvel som af virksomheder og offentlige institutioner. Det er derfor lige meget om, du er en privatperson, der ønsker noget tilbehør til dit arbejde eller en offentlig institution/virksomhed, som har brug for en større mængde tilbehør. Vi tager imod alle ordre, og ved større bestillinger er vi villige til at give et godt tilbud og tage en snak med jer, så I vælger det rigtige produkt.

Høj kvalitet til skarpe priser
Alt vores tilbehør er designet eller udvalgt med kunden som fokuspunkt. Derfor er alt vores tilbehør af høj kvalitet. Vi mener, at tilbehør skal være så praktisk som overhovedet muligt uden at være kedeligt at se på. Derfor sørger vi for, at vores tilbehør både er slidstærkt, stilfuldt og praktisk. Du skal dog ikke frygte for prisen, da alt vores tilbehør har skarpe priser. Vi sørger for at vores normalpriser altid er lave, og vores tilbud er altid gode.

For at gøre det så nemt og gennemskueligt som overhovedet muligt har vi også erstattet 14 dages fortrydelsesret med 60 dages fortrydelsesret. Herudover medfølger der altid en returseddel til din ordre, så du nemt kan sende varen retur. For virksomheder eller offentlige institutioner, der ønsker at købe større ordre, er det også muligt at få tilsendt et udvalg af varer. Så er I sikre på at I køber det rigtige tilbehør.

Du er derfor altid sikker på, at du får kvalitetsvarer til skarpe priser samt gode og gennemskuelige handelsvilkår, når du handler gennem os.

Køb dit tilbehør hjemmefra
Hvis du ønsker at købe vores tilbehør, så kan dette gøres direkte gennem vores webshop. Så er du fri for at skulle bruge timevis på at handle. Hvis du gerne vil vide mere om vores produkter og sortiment eller har andre henvendelser, er du velkommen til at kontakte os. Dette kan gøres på e-mail [email protected] eller på telefon 97 12 82 82. Vi er til at hjælpe alle hverdage. Vi er ved telefonerne mandag til torsdag klokken 9.00 til 16.00 og fredag klokken 9.00 til 14.30. Alle e-mails besvares inden for 24 timer.

Køb det tilbehør, du står og mangler allerede i dag – køb det direkte gennem vores webshop, eller ring og hør mere.

Din vare er nu tilføjet til indkøbskurven