Privacy Policy


 

Praxis ("oss", "vi" eller "vår") driver nettstedet https://www.praxiswear.com ("Tjenesten").

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og avsløring av personopplysninger når du bruker vår tjeneste og valgene du har knyttet til disse dataene. Vår personvernpolicy for Praxis styres gjennom gratis personvernpolicy.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke Tjenesten, godtar du samlingen og bruken av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernreglene, har vilkår som brukes i denne personvernpolitikken de samme betydningen som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig fra https://www.praxiswear.com

Informasjonsinnsamling og bruk

Vi samler flere forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår Service til deg.

Typer data samlet

Personlig informasjon

Når du bruker vår tjeneste, kan vi be deg om å gi oss visse personopplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg ("Personlige data"). Personlig identifiserbar informasjon kan inneholde, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, Postnummer / Postnummer, By
  • Informasjonskapsler og bruksdata

Brukerdata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan Tjenesten er tilgjengelig og brukt ("Brukdata"). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens Internet Protocol-adresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i vår tjeneste som du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tid brukt på disse sidene, unikt enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Sporings- og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste og holde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Sporteknologier som også brukes, er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår Service.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på cookies vi bruker:

  • Session Cookies. Vi bruker Session Cookies til å betjene vår Service.
  • Preference Cookies. Vi bruker Preference Cookies for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.
  • Sikkerhetskaker. Vi bruker Security Cookies for sikkerhetsformål.

Bruk av data

Praxis bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål:

  • Å gi og vedlikeholde Tjenesten
  • Å varsle deg om endringer i vår Service
  • Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
  • Å gi kundeservice og støtte
  • Å gi analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten
  • For å overvåke bruken av Tjenesten
  • Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer

Overføring av data

Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor Danmark og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert Personopplysninger, til Danmark og behandler det der.

Ditt samtykke til denne personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

Praxis vil ta alle trinnene som er rimelig nødvendige for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernreglene, og ingen overføring av dine personlige data vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass, inkludert sikkerheten til din data og annen personlig informasjon.

Opplysning av data

Lovlige krav

Praksis kan avsløre dine personopplysninger i god tro på at slik handling er nødvendig for å:

  • Å overholde en lovlig forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare Praxis rettigheter eller eiendom
  • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot lovlig ansvar

Sikkerhet av data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller elektronisk lagringsmetode, er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å lette vår Service ("Service Providers"), for å levere Tjenesten på våre vegne, å utføre Service-relaterte tjenester eller å hjelpe oss med å analysere hvordan vår Service brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.

Du kan ekskludere for at du har gjort aktiviteten din til Tjenesten tilgjengelig for Google Analytics, ved å installere tilleggsprogrammet for Google Analytics-tilkobling. Add-onen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

Hvis du vil ha mer informasjon om personvernpraksis fra Google, kan du gå til websiden for personvern og vilkår for Google: https://policies.google.com/privacy?hl=no

Lenker til andre nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss:

Ved e-post: [email protected]

Din vare er nu tilføjet til indkøbskurven