OM PRAXIS


 

Den foretrukne leverandør af beklædning og fodtøj

Vision: "Det naturlige valg"

Det er vores vision at blive det naturlige valg af erhvervsbeklædning for kunder, hvor komfort, pasform, design, kvalitet og pris spiller en rolle.

 

Mission: "Vi vil gøre vores kunders dag behagelig"


Missionen er omdrejningspunkt for alt, hvad vi tænker, siger og gør hos Praxis. Den betyder først og fremmest, at vi leverer arbejdsbeklædning og fodtøj, hvor komfort, pasform, design og kvalitet går op i en behagelig enhed. Men missionen handler også om, at vi udvikler til den enkelte kundes behov – uanset om det hedder twill, bomuld eller noget helt tredje; og uanset om kunden er en lille klinik eller en stor kommune.

Desuden er det en vigtig del af missionen at skabe de overordnede rammer, der gør din dag nemmere og mere praktisk – for eksempel i forhold til bestilling, levering, betaling osv.

 

Praxis historie


Vi har siden starten altid haft fokus på at designe og producere beklædning og fodtøj af høj kvalitet. Dermed har vi opnået at blive en af de førende leverandører af beklædning og fodtøj til hele social- og sundhedssektoren - hvilket vi selvfølgelig er meget stolte af.

De materialer, vi bruger til vores produkter, er nøje udvalgt og er blandt de bedste på markedet. Desuden er vi konstant på udkig efter nye, spændende materialer, ligesom vores designere løbende udvikler nye produkter, der kan leve op til vores mission om at give kunderne en behagelig dag.

Praxis blev grundlagt i 1995 og hovedkontoret er beliggende i Danmarks tekstilhovedstad, Herning. Foruden vores primære salg i Danmark eksporterer vi til Island, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland/Belgien, Grønland og Færøerne.

Som en ekstra mulighed for vores firmakunder, har vi et stort udvalg af fritids- og profilbeklædning, hvor vi tilbyder et bredt udsnit af bl.a. fleece- og softshelljakker 3-i-1, fritidsfodtøj m.m. - hvilket giver firmaer mulighed for at profilere sig med fritidsbeklædning med eget logo. (ring evt. og hør mere).

 

Kontakt os


Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller kommentarer via e-mail eller telefon.
Ved e-mail henvendelser vender vi tilbage indenfor 24 timer og oftest indenfor kortere tid.

Praxis
Faxafeni 10
108 Reykjavik

KT. 540699-2839

E-mail: [email protected]

Kundeservice: Sími: 568-2878
Telefontid: Mandag - Fredag 09.00-17.00

Butikkens åbningstid: Mandag - Fredag 11.00-17-00

Din vare er nu tilføjet til indkøbskurven